+45 4092 9777 mk@homeopaten.dk

Holistisk massage

Denne massage genopretter et naturligt flow I kroppen, stimulerer en sund blodcirkulation og øger iltningen af vævene, så kroppen udskiller affaldsstoffer og får tilført fornyet energi og næring.

Blid & smertelindrende holistisk massage
Genopretter et naturligt flow i kroppen

Min massageform er en blid og smertelindrende, afslappende, blødgørende og opbyggende holistisk massage. Holisme betyder, at man tager helheden i betragtning, og at helheden er mere end summen af enkelte dele. Herved genskabes der sammenhæng mellem krop og sind og deres respektive funktioner, f.eks. sansning og åndedræt. Det har jeg fuld opmærksomhed på, når jeg tager dig i mine hænder, og det vil du kunne mærke efter ganske kort tid.

Denne massage genopretter et naturligt flow i kroppen, stimulerer en sund blodcirkulation og øger iltningen af vævene, så kroppen udskiller affaldsstoffer og får tilført fornyet energi og næring. Velduftende, terapeutiske planteolier bidrager til dyb afspænding og en dejlig oplevelse af velvære efter den afsluttende hvile.

Jordforbindelse og kropsfornemmelse
Kontakt til dit indre og dine følelser

Under massagen sendes tankerne på langfart, mens du hviler i en behagelig tidslomme og nyder din tilstedeværelse på en lækker, blød briks i et rolige og æstetiske omgivelser.

Massage er også en perfekt makker i kombination med homøopatisk behandling. Også i forbindelse med stress håndtering er massage velegnet. Den giver jordforbindelse, kropsfornemmelse og kontakt til dit indre og dine følelser. Derved bidrager den til at forbedre din kropsbevidsthed og til at identificere og ophæve gamle psykiske og fysiske traumer.

Du kan vælge helkropsmassage, hvor du tilbringer halvanden time på briksen i fuldkommen hvile. Du kan også vælge massage af et eller flere kropsområder, du har særlige problemer med. Inden massagen er der en kort samtale om din tilstand, og efter massagen får du rådgivning om, hvordan du kan passe på dig selv og din krop.

Kontakt mig her