+45 4092 9777 mk@homeopaten.dk

Homøopati

Homøopatiske lægemidler genopliver og styrker den indbyggede, selvhelbredende livskraft, der findes I alle levende væsner.

Om homøopati

Naturmedicin

Homøopati er ren naturmedicin for dig – og for alle mennesker og dyr i alle livets aspekter.

100 millioner europæere i 40 lande bruger homøopati til daglig. 200 millioner verdensborgere benytter homøopati jævnligt. (ECCH kilde).
Vælg homøopatien først, fordi: den er ugiftig, ødelægger ikke noget, er ikke vanedannende og giver ikke bivirkninger eller andre problemer.

Homøopatiske lægemidler genopliver, stimulerer og styrker den indbyggede, selvhelbredende livskraft, der gennemstrømmer alle levende væsner i et konstant flow. Derfor kan man arbejde homøopatisk med alle lidelser: fysiske, følelsesmæssige og mentale, akutte og kroniske.

Homøopatien er veldokumenteret og udforsket gennem 250 år og rigeligt beskrevet i masser af materiale. Den hindrer ikke konventionelle behandlingsformer, men også her støtter og genopbygger den kroppens væv og funktioner.

Den klassiske homøopati er et komplet, selvstændigt behandlingssystem, men samarbejder også fint med andre blide behandlingsformer, fx. massage og healing.

Fokus på dig

Behandlingen med klassisk homøopati skræddersys respektfuldt og omhyggeligt til dig, der bærer sygdommen. Der findes ikke to ens individer og ikke to ens sygdomsforløb. Af den grund får to patienter med samme lidelse hver sit individuelle lægemiddel, fordi symptomer opleves vidt forskelligt og helt personligt.

Det er også de individuelle forskelle i livet, der afgør, hvor godt man kan få det med homøopatisk behandling, men jo før man går i gang, jo bedre resultat.

Det er ikke tilladt at skrive, at homøopati helbreder. Men tidligere patienter er ikke i tvivl om virkningen af homøopatiske lægemidler: øget velvære, energi og sundhed, som man mærker i kroppen, i sindet og helt ind i sjælen. Optimal virkning af behandlingen opnår du bedst med fornuftig levevis med økologisk kost, frisk luft, hvile og motion, gode venner og sunde interesser.

For din egen skyld er det vigtigt at følge den homøpatiske behandling op og give den al den tid, der skal til for at opnå helbredelse. Derfor er første og anden konsultation afgørende for hele forløbet. Brug homøopaten som sparringspartner i vurderingen af behandlingens virkning.

Ring nu og få en tid til dig eller dit barn her

Kroniske tilstande

homøopatiens spidskompetence

 • tidstypiske lidelser, livsstilssygdomme, psykiske lidelser, angst, depression, PTSD, udbrændthed, selvværdsproblemer, søvnmangel
 • rygproblemer, migræne, gigt, allergi, psoreasis, sclerose, eksem, fibromyalgi, fordøjelsesubalancer, luftvejslidelser, træthed, hormonubalancer, kroniske infektioner, gamle sportsskader
 • børns udviklingsproblemer, ADHD, hyperaktivitet, vaccinationsskader, lavt immunforsvar

 

Akutte tilstande

homøopatiens spidskompetencer

 • Førstehjælp ved ulykker og tilskadekomst, kvæstelser, chok, sportsskader, forstuvninger, forvridninger, buler, blå mærker
 • Hverdagens akutte lidelser: STRESS, influenza, epidemier, virusangreb, forkølelse, diare, gentagne infektioner, øre-næse-halsproblemer, kolik, blærebetændelse, snitsår, insektstik, dårlig mave, opkastning, hold i ryggen, kold skulder, podagra
 • Graviditet, fødsel, amning, kolik, søvn, trivsel
 • Før og efter operationer, tandbehandlinger, fødsler etc.
 • Forebyggelse og behandling af stivkrampe, blodforgiftning, skovflåtbid (borrelia)
 • Alternativ/supplement til vaccination, behandling af vaccinationsskader hos børn og voksne
 • Eksamensangst, tandlægeskræk, lampefeber, præstationsangst
 • Til rejseapoteket: forebyggende og behandlende midler mod malaria og andre tropesygdomme

Om den homøopatiske behandling

Ring gratis og uforpligtende og stil spørgsmål og få en tid og en kort samtale om dit helbredsproblem.

Konsultationer foregår hos mig eller et sted, vi aftaler. For voksne og unge varer det 2 timer første gang, for mindre børn det halve.

I den tid fortæller du om dig selv, din helbredstilstand og din livssituation, så jeg får et indtryk af og et overblik over årsag og sammenhæng. Alt, hvad du fortæller, viser mig vejen til netop det homøopatiske lægemiddel, der kan få din krop bragt tilbage i balance.

Behandlingen forløber bedst, hvis du giver tid og plads til at lade midlet arbejde i dig. Du får information med hjem om, hvordan du skal forholde dig under behandlingsforløbet.

Når du har fået dit middel, går dit system i gang med at rydde op og ændre retning. Det kan give forbigående gener. Ring efter 1-2 uger og giv en kort orientering om din tilstand. Kom til opfølgende konsultation efter 4-5 uger, så vi i fællesskab kan planlægge næste skridt.

Om de homøopatiske lægemidler

De er hentet fra naturens skatkammer, fra mineral-, plante- og dyreriget og forarbejdet på en særlig måde, som fremhæver deres helbredende egenskaber.

Flere gode grunde til at bruge homøopatiske lægemidler:

 • nemme at opbevare og indtage
 • ingen dyreforsøg, men testet på mennesker
 • undertrykker ikke symptomer
 • forurener ikke under fremstilling, anvendelse eller bortskaffelse
 • ikke industrielt massefremstillede
 • billige i brug
 • patienten udskiller ikke forurenende stoffer
 • behandlingen er holistisk, ikke symptomatisk
 • åndelig udvikling er en sidegevinst
 • virker også på dyr og bevidstløse

“Homeopathy cures a larger percentage of cases than any other method of treatment and is beyond doubt safer and more economical and most complete medical science.”

– Mahatma Gandhi